×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2016/06/23/01
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2016/06/23/01

{gallery}2016/06/23/01{/gallery} Djeca Dječjeg vrtića Vukovar II i ove su godine bila su sudionici Kolonije dječjeg prijateljstva. Domaćin ovogodišnje kolonije, koja je održana u periodu 12.-18. lipnja, bio je grad Sombor, Republika Srbija. Osim djece iz Vukovara, na Koloniji dječjeg prijateljstva sudjelovala su djeca iz Republike Srbije, Republike Makedonije, Republike Bosne i Hercegovine te Republike Crne Gore.

Tijekom višednevnog boravka na koloniji djeca su kroz raznovrsne sadržaje (glazbene, likovne i sportske aktivnosti, upoznavanja grada, posjete ZOO vrtu u Kolutu, posjeta kazalištu, vožnja kočijama i drugim aktivnostima) bogatila svoj dječji svijet novim iskustvima i doživljajima.

Kao i s prošlogodišnje Kolonije dječjeg prijateljstva, koja je održana u Banja Luci, i ove godine vratili smo se obogaćeni novim doživljajima, spoznajama, igrama, pjesmama, plesovima i naravno novim prijateljstvima s djecom iz vrtića u Banja Luci, Somboru, Šapcu, Bijeljini, Cetinju i Štipu.