×

Greška

[SIGPLUS_EXCEPTION_SOURCE] Image source is expected to be a full URL or a path relative to the image base folder specified in the back-end but 2012/10/04/02 is neither a URL nor a relative path to an existing file or folder.

 Boravci u prirodi posebni su doživljaji za djecu predškolske dobi. Svaki izlazak izvan vrtićkog okruženja, za dijete je nova prilika za učenje, igre i raznovrsne aktivnosti.

Lijep i sunčan jesenji dan djeca iz vrtića „Radost" provela su u prirodi u Eko-etno centru Adica. Radost putovanja turističkim vlakićem djeca su izražavala osmjesima, pjesmom i vedrim razgovorima.

Ljepotu Adice, u ranim jesenjim danima, djeca su doživjela promatrajući drveće, prvo žuto lišće, osluškujući poneku pticu i sakupljajući opale žirove i kestenje. Šuma je odzvanjala dječjim smijehom, radosnom cikom i veselom igrom. Uživala su u otkrivanjima tajni prirode, natjecateljskim igrama i igrama na spravama. Izlet je za djecu protekao brzo. Umorna i obogaćena novim iskustvima, djeca su se zadovoljna vratila u svoj vrtić.

{gallery}2012/10/04/02{/gallery}