×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2016/03/11/02
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2016/03/11/02

{gallery}2016/03/11/02{/gallery} U cilju očuvanja nacionalnog i kulturnog identiteta ,kulturne baštine i tradicijskih običaja, u Dječjem vrtiću „Radost" svečano je obilježen praznik Poklade. Pokladni dani obilježeni su brojnim aktivnostima u kojima su djeca izražavala zainteresiranost, radost, veselje i uživanje.

Tradicijski sadržaji inkorporiraju se u pedagoški rad u cilju obogaćivanja aktivnosti s djecom te upoznavanja i prepoznavanja običaja, glazbe, narodnih predanja i pisane riječi, igre, pokreta i plesa.

Završetak pokladnih svečanosti u vrtiću "Radost" obilježen je improviziranom svadbenom povorkom, koju su djeca ushićeno doživjela, aktivno se pripremajući za ovu svečanost kako u vrtiću tako i u obiteljima. Provedenom aktivnošću prenijeli smo dio naše tradicije, a pokladne dane učinili ljepšim i bogatijim.