×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2016/05/05/05
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2016/05/05/05

{gallery}2016/05/05/05{/gallery} Povodom obilježavanja Dana grada Vukovara, gradonačelnik Ivan Penava posjetio je djecu u Dječjem vrtiću Vukovar II. Gradonačelnik Ivan Penava sa svojim suradnicima i članovima Upravnog vijeća rado se odazvao pozivu djece te sudjelovao u programu „S gradonačelnikom u vrtiću na sokiću".

Preko stotinu djece iz vrtića u veselom i razigranom ozračju, željno su iščekivali početak programa jer su već dobro znala da je Dan grada, dan kada se „ slavi rođendan grada, kada nam dolaze gosti, priprema hrana i organiziraju svečanosti".

Posebnu radost djece pobudio je dolazak Gradonačelnika sa suradnicima, koji su zajedno s djecom uživala u prigodnom programu, koji su priredila djeca iz Dječjeg vrtića Vukovar I, Dječjeg vrtića Vukovar II te Dječjeg vrtića Mali princ iz Dalja. Osim pjesama, plesa i recitacija posebnu zainteresiranost djeca su pokazala u opuštenom razgovoru s Gradonačelnikom u želji da što više saznaju o radu „jednog čovjeka koji upravlja gradom, koji pazi i čuva red u gradu, naređuje što se treba popraviti i sagraditi u gradu" i još mnogo drugih za djecu važnih pitanja. Gradonačelnik Ivan Penava rado je odgovarao na dječja pitanja, a nakon svečanosti zahvalio se djeci i domaćinima na toploj dobrodošlici te svima nazočnima poželio radosno i bezbrižno odrastanje te još mnogo zajedničkih susreta u vrtiću.