×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2013/08/26/01
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2013/08/26/01

 Sve započelo kazalištem sjena i „Pričom o Kosturki", koja je simbol svih naših strahova s kojima se moramo suočiti kako bi napredovali u životu. Uslijedila je velika potraga za Kosturkinim okom u koje smo zatim zaboli svijeću i tako uklonili barem jedan noćni strah.

Cijela ekipa potom je otišla u jednu od najstarijih kuća u Sotinu, sagrađenu daleke 1908. godine. U njoj nam je Marin Sovar ispričao priču o tome kako ga je kuća izabrala za novog vlasnika, te kako ga je zvala i odlučila mu odati tajnu koju čuva tajanstveni ključ iz starog ormara s lavljim glavama koji otvara skrivena vrata, koja se mogu pronaći isključivo noću.

Raspoloženi za maraton strašnih filmova, vratili smo se u knjižnicu i tako ostali budni sve do sitnih jutarnjih sati. Slijedeći dan uslijedilo je druženje i oslikavanjem trijema Ogranka Sotin u starinskom stilu, a po uzoru na kuću koju smo prethodnu noć posjetili.

{gallery}2013/08/26/01{/gallery}