Zamjenica gradonačelnika Grada Vukovara Ivana Mujkić primila je u posjetu delegaciju Općine Travnik u sastavu predstavnika lokalne zajednice, političkog, gospodaraskog i vjerskog života, kao i predstavnika Hrvatske bolnice dr. fra Mato Nikolić Nova Bila. Delegacija je Vukovar posjetila povodom premijere dokumentarnog filma „Bijeli put".
Naša dva grada u proteklom Domovinskom ratu doživjeli su slične sudbine, a danas ponosno svjedoče kako su jači od svih doživljenih nedaća i nevolja. U vidu toga tema sastanka bila je ostvarivanje partnerskih i prijateljskih odnosa između grada Vukovara i Travnika. Delegacija grada Travnika izrazila je želju za mogućnostima suradnje na svim poljima, a posebice onim gospodarskim te su posebno zainteresirani za razmjenu iskustava i primjera dobre prakse u korištenju sredstava fondova Europske unije.
Zamjenica gradonačelnika Mujkić zahvalila je delegaciji na posjeti i inicijativi za uspostavljanjem prijateljskih odnosa između Vukovara i Travnika te stavila sve savjetodavne resurse Grada Vukovara na raspolaganje.