×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: D:\web-privremeno\images\stories\2014\04\23\02
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2014/04/23/02

{gallery}2014/04/23/02{/gallery}Obnova i rekonstrukcija građevine Područne škole Sotin trajala je gotovo tri godine zbog problema na relaciji izvođač radova- nadzor radova – ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta. Za cijelo to vrijeme učenici od prvog do četvrtog razreda putovali su iz Sotina 10-tak kilometara u OŠ Mitnica u Vukovar.

Od danas, 23. travnja 2014. godine, konačno je s radom započela Područna škola Sotin na radost učenika, roditelja i nastavnika. U obnovu i rekonstrukciju škole utrošeno je milijun kuna, a svečano je otvorio ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović zahvalivši svima na trogodišnjem strpljenju.

Nakon pozdravnih riječi pročelnice Županijskog odjela za obrazovanje i sport Jadranke Mustapić Karlić, ravnateljice OŠ Mitnica Pavice Lukačević i učiteljice Područne škole Sotin Ružice Paić učenici iz Sotina izveli su prigodan program.

Na svečanom otvorenju nazočili su i povjerenik Vlade RH za Grad Vukovar Damir Grizelj, predstojnik Ureda državne uprave VSŽ Goran Bošnjak, te pročelnica za društvene djelatnosti, zdravstvo, socijalnu skrb, branitelje i nacionalne manjine Dragica Holoker-Radumilo. Školu je blagoslovio župnik sotinski vlč. Zlatko Rajčevac.