×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2014/09/08/02
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2014/09/08/02

{gallery}2014/09/08/02{/gallery} U povodu početka nove školske godine gradonačelnik Vukovara Ivan Penava i zamjenici gradonačelnika Marijan Pavliček i Marija Budimir obišli su danas osnovne škole na području grada Vukovara. Tom prilikom uputili su ravnateljima, njihovim suradnicima, nastavnicima, profesorima, učenicima i roditeljima dobre želje i puno uspjeha u odgoju i obrazovanju te da školovanje provedu u veselju i zadovoljstvu.
- Ponosan sam što smo uspjeli odraditi naš predizborni projekt besplatnih učenika za sve osnovnoškolce i po prvi puta u gradu Vukovaru na taj način direktno pomoći učenicima i njihovim roditeljima. Osmijesi na njihovim licima to zasigurno potvrđuju i nama su najbolja nagrada. Bogatstvo i budućnost Vukovara su djeca i sigurno ćemo nastaviti njegovati te vrijednosti. Ovo je i pokazatelj kako će gradska vlast ubuduće raditi, odnosno osluškivati ćemo svoje sugrađane i služiti im u rješavanju životnih pitanja – kazao je gradonačelnik Ivan Penava te podsjetio kako su udžbenici dar koji treba čuvati, jer se iduće školske godine prenose na druge učenike.

Osnovne škole na području grada Vukovara u školskoj godini 2014./2015. pohađa 2081 učenik, od kojih je 276 polaznika prvoga razreda.