×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2014/10/19/01
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2014/10/19/01

{gallery}2014/10/19/01{/gallery} Predsjednica HSP dr. AS i europarlamentarna zastupnica Ruža Tomašić zajedno s europarlamentarcima političke grupacije AECR, odnosno članovima Saveza europskih konzervativaca i reformista, posjetila je 19. listopada Ovčaru i Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata gdje su polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća odali počast svim poginulim i nestalim hrvatskim braniteljima.
Vijence je položilo i izaslanstvo Grada Vukovara, u kojemu su bili gradonačelnik Ivan Penava, zamjenik gradonačelnika Marijan Pavliček i predsjednik Gradskog vijeća Igor Gavrić.
Europarlamentarci su u Vukovar stigli na poziv zastupnice Ruže Tomašić, a u okviru humanitarne akcije Maja III u sklopu koje su nizom akcija sudjelovali u izgradnji i obnavljanju igrališta na području Rajeva sela, Padeže, Drenovaca, Račinovaca i Strošinaca. – Donirali smo 4 dječja igrališta, obojali ograde te uredili njihov okoliš, a još ćemo u okviru svojih mogućnosti donirati i ono što je potrebno školama u ovim selima.U akciji je sudjelovalo 45 članova AECR-a iz 15 država. Ovi ljudi znaju hrvatsku povijest, vidjeli su što se događa, suosjećaju s nama, pa su htjeli pomoći – naglasila je Ruža Tomašić.