Blitz-Cinestar donirao je Odjelu pedijatrije Opće županijske bolnice Vukovar oksimetar, Teddy medvjedića i Iphone te DVD player s animiranim i dječjim filmovima vrijednosti preko 20.000 kuna.

Na vrijednoj donaciji zahvalio je šef Odjela pedijatrije dr. Davor Bandić, posebice stoga što ih je Cinestar pitao što im je najpotrebnije. Osim željenog oksimetra, koji bez uboda mjeri djeci sve najvažnije vitalne funkcije, kao iznenađenje pedijatriji je doniran i pametni medvjedić Teddy the Guardijan, domaćih inovatorica Josipe Majić i Ane Burice, koji dodirom šape djeci mjeri temperaturu i otkucaje srce.
Sredstva za donaciju prikupljena su tijekom humanitarne akcije „Svi za Medu" u okviru koje je od prodaje ulaznica za film Medvjedić Paddington, koji se prikazivao u svim CineStar kinima u Hrvatskoj i BiH, prikupljeno ukupno 141.886 kuna i 1.927.KM. Tim novcem kupljena je za deset hrvatskih i dvije bosansko-hercegovačke bolnice, između ostalog, nužno potrebna oprema te medvjedići, doznajemo od Klaudije Žulj, v.d. upraviteljice multipleksa Cinestar Vukovar. U ovu humanitarnu akciju svojim su se donacijama priključili i Podravka, Simbex, Tehnomarket, Eksa grupa i T-HT.
Donaciji je nazočila i zamjenica gradonačelnika Vukovara Marija Budimir, doktorica Vesna Bosanac te brojno medicinsko osoblje.