×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2015/03/19/02
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2015/03/19/02

{gallery}2015/03/19/02{/gallery} Zamjenik gradonačelnika Marijan Pavliček i pročelnik UO za komunalno gospodarstvo, graditeljstvo i zaštitu okoliša Goran Martinović otvorili su novo dječje igralište u vukovarskoj četvrti Borovo naselje u Ulici kraljice Jelene za čiju gradnju i opremanje je iz gradskog proračuna utrošeno oko 100.000,00 kn.
Na otvorenju igrališta bio je prisutan i predstavnik Policije u zajednici iz PP Vukovar, učenici 5.a i 5.b razreda OŠ Siniše Glavaševića zajedno sa učiteljicama Branimirom Barun i Sanelom Kralj.
Kroz otvorenje dječjeg igrališta promovirana je kampanja "Čuvajmo naše", koju provodi Vijeće za prevenciju Grada Vukovara. Na ovaj način djeca osnovnih škola upoznaju se sa vrijednostima gradske imovine i njenom očuvanju.

- U sljedećih mjesec dana u planu je saniranje još četiri dječja igrališta koja su u lošem stanju. Zaista nastojimo maksimalno izaći u susret upitima građana vezano za navedenu problematiku te postojeća igrališta sanirati u što skorije vrijeme. -rekao je zamjenik gradonačelnika Marijan Pavliček.

Igralište su tada, s pravom, preuzeli oni kojima je i namijenjeno, male Vukovarke i Vukovarci, koji su pokazali svoje oduševljenje novim igralima i odmah ih isprobali. Igralište je opremljeno sa osam novih sprava i igrala kao što su ljuljačke, tobogani, klackalice i ostale sprave koje će djeci svih uzrasta omogućiti sigurnu igru, druženje na svježem zraku i razvijanje motoričkih sposobnosti.