×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2015/07/01/07
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2015/07/01/07

{gallery}2015/07/01/07{/gallery} Zamjenik gradonačelnika Grada Vukovara Marijan Pavliček, direktor društva "Vodotoranj" d.o.o. Damir Bosanac, i.i.m. i direktorica društva "Euromix" d.o.o. Kristina Bosanac, oec. potpisali su u srijedu, 01. srpnja 2015. godine, u 13 sati u Gradskoj vijećnici Ugovor o izvođenju radova na uređenju prostora oko solitera „Vuka".

Izvodit će se radovi u vrijednosti od 1.174.918,48 kn, a planirano vrijeme izvođenja radova je 60 dana.

„Ovo je još jedan u niz ugovora glede ulaganja u infrastrukturu koji se potpisuje u ovoj godini. Vrijednost je Ugovora gotovo milijun i dvjesto tisuća kuna, a popločit će se okruženje solitera „Vuka" te će se time završiti veliki infrastrukturni projekti u centru grada," rekao je Pavliček naglasivši kako su rebalansom proračuna za 2015. godinu sredstva za ulaganja u infrastrukturu podignuta pa će se tako u nerazvrstane ceste uložiti oko 12 milijuna kuna, u staze oko 4 i pol milijuna kuna, a dodatnih 10 milijuna kuna u ostale infrastrukturne projekte što sveukupno čini preko 25 milijuna kuna u uloženih u infrastrukturnu sanaciju i izgradnju ove godine.