×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2015/12/04/01
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2015/12/04/01

{gallery}2015/12/04/01{/gallery} Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava pozdravio je sve okupljene na Međunarodnom znanstveno-stručnom studiju koje je Veleučilište Lavoslav Ružička iz Vukovara organiziralo povodom pokretanja specijalističkog diplomskog stručnog studija "Fizioterapija u sportu, rekreaciji i wellnessu".

Riječ je o studijskom programu koji je ocijenjen kao iskorak i inovacija u području fizioterapijskog obrazovanja jer studentima nudi nova znanja na području biomedicinskih i kinezioloških znanosti. Cilj ovoga studija je ostvariti prepoznatljivost po kvaliteti i ostvarenje projektne suradnje u regiji.

Predavanja je na stručno znanstvenom skupu održalo petnaestak predavača iz Hrvatske i Srbije, a neke od tema bile su Metode oporavka u sportu: nauka i praksa, Utjecaj tjelesne aktivnosti na kvalitetu života osoba starije dobi, Utjecaj debljine na lokomotorni sustav, Uvođenje djeteta u svijet sporta.