×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2016/02/01/04
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2016/02/01/04

{gallery}2016/02/01/04{/gallery} Gradonačelnik grada Vukovara Ivan Penava primio je pismo predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović u kojem, među ostalim, zahvaljuje na toploj dobrodošlici i gostoprimstvu iskazanim prigodom njezinog boravka i rada u privremenom Uredu predsjednice u Vukovaru.

„Iznimna mi je čast bila boraviti i raditi u našem gradu-heroju, čiji stanovnici, još osjećajući brojne rane agresije i rata, s optimizmom gledaju budućnost. Drago mi je što sam ponovno imala priliku susresti se s Vama i Vašim suradnicima te s ratnim zapovjednicima obrane Vukovara i brojnim građankama i građanima. Uvjerila sam se da Vukovar ima odličnu razvojnu perspektivu i da će u sljedećem razdoblju, unaprjeđujući pomirenje i zajedništvo, moći ostvarivati željeni gospodarski napredak, na korist svih svojih stanovnika, osobito mladih" – navodi u pismu predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović.