Udruga tjelesnih invalida „TOMS" iz Trogira s još dvije prijateljske udruge iz Metkovića (Udruga Prijatelj) i Sinja (Udruga tjelesnih invalida Sinj) kroz projekt „Moje svjetlo za moj Vukovar" kupovinom svijeća prikupljaju financijska sredstva koja doniraju građanima grada Vukovara.

U sklopu tog projekta ove godine su se odlučili pružiti financijsku potporu dvjema obiteljima s djecom s poteškoćama u razvoju s područja grada Vukovara, koje su predložili Grad Vukovar i Udruga roditelja djece s poteškoćama u razvoju „Vukovarski leptirići".

Predstavnik Udruge tjelesnih invalida „TOMS" g. Bašić ovom je prigodom potpisao dva Ugovora o donaciji s obiteljima Varga i Savurdić, kojima će jednom mjesečno na račun biti isplaćeno po 1.000,00 novčane pomoći kroz narednih 12 mjeseci.

Osim novčane pomoći predstavnici Udruge TOMS donirali su i higijenske potrepštine, hranu i slatkiše u vrijednosti po 2.000,00 za svaku obitelj.
Donaciju od 1.000,00 kn primila je i udruga Leptirići.

„U posljednjih 13 godina provođenja akcije prikupljeno je preko 500.000,00 kn kojima se pomoglo građanima i obiteljima grada Vukovara. Ovo su iskreni prijatelji koji o Vukovaru ne misle samo na određene datume nego tijekom cijele godine i na tome smo im zahvalni," rekao je ovom prilikom zamjenik gradonačelnika Marijan Pavliček podsjećajući kako je za ovaj projekt Udruga TOMS dobila Plaketu Grada Vukovara.