Grad Vukovar je uz potporu vukovarske tvrtke Filir d.o.o. i ove godine povodom božićnih i novogodišnjih blagdana najmlađim Vukovarcima osigurao paketiće. Na Trgu Republike Hrvatske ovom je prilikom djeci predškolske i i osnovnoškolske dobi podijeljeno 2.900 paketića.

Zamjenik gradonačelnika Grada Vukovara Marijan Pavliček rekao je kako Grad Vukovar godinama osigurava slatke paketiće za svu vrtićku i osnovnoškolsku djecu, ali i za djecu koja ne pohađaju vrtić. „Ovim činom našim najmlađim sugrađanima zaželjeti ćemo sretan i blagoslovljen Božić", rekao je zamjenik Pavliček te dodao kako će mlađi osnovnoškolci ove godine božićne blagdane provesti u Splitu. „Zahvaljujući hotelskom lancu iz Splita, za četrdesetčetvero djece slabijeg imovinskog stanja iz Vukovara omogućen je boravak u Splitu za vrijeme praznika. Ova lijepa gesta još jednom dokazuje kako Vukovar ima puno prijatelja diljem Lijepe naše", zaključio je zamjenik gradonačelnika Marijan Pavliček te svima zaželio sretan i blagoslovljen Božić

Podjela paketića pratio je prigodan adventski program, prvi prikaz živih jaslica na platou ispred Radničkog doma, a u grijanom adventskom šatoru održan je koncert Mie Dimšić.