Zamjenica gradonačelnika Grada Vukovara Ivana Mujkić u svome uredu primila je i uputila čestitke lijepoj Vukovarki, Pauli Čaić, koja je ove godine u naš grad donijela titulu Miss Supranational Slavonije i Baranje 2019. i titulu prve pratilje Miss Supranational Hrvatske 2019.

„Poznato je da je naša Paula 2016. godine ponijela titulu prve pratilje Miss Universe Hrvatske, a sada vidimo da njezini uspjesi na tome putu ne staju. Paula je od uvijek bila vrlo draga djevojka, a veže nas zajednička povijest u Mažoretkinjama grada Vukovara. Nadamo se kako će u ovim mladim godinama pohoditi još takvih natjecanja i u naš grad sa soBom donijeti još koju titulu, a mi joj u tome želimo puno uspjeha" rekla je zamjenica Mujkić i naglasila da je promocija grada Vukovara u vidu lijepe djevojke zasigurno dobro došla. „Kada uz lijepu djevojku vežete lijep grad, to zasigurno ostane upečatljivo" zaključila je Mujkić.

„Svako natjecanje zahtjeva puno odricanja, truda i vremena, a meni je ovo natjecanje uz brojna nova prijateljstva donijelo zadovoljstvo i ponos. Izuzetno sam zadovoljna svojim uspjehom, konkurencija je bila velika, ali je iskustvo bilo predivno" istaknula je Paula te navela kako natjecanjem ne završavaju njene obveze jer osvojenu titulu je potrebno što ponosnije nositi.

Po pitanju planova za budućnost, Paula ističe kako sve napreduje u dobrom smjeru te da uspješno spaja studiranje prava i posao modela i manekenke.

Natjecanje Miss Supranational Hrvatske 2019. održano je u Vodicama, a sudjelovalo je 20 natjecateljica iz cijele Hrvatske.