×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2016/02/09/03
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2016/02/09/03

{gallery}2016/02/09/03{/gallery} Društvo "Naša djeca" Vukovar u suradnji s dječjim vrtićima, osnovnom školom "Josip Matoš" i Javnom ustanovom u kulturi Hrvatski dom Vukovar obilježilo je dane karnevala i maškara.

Prigodni program odvijao se u rodnoj kući Lavoslava Ružičke gdje su djecu zabavljali likovi iz bajke – Snjeguljica, mačak u čizmama, Trnoružica, vještica, Crvenkapica i mnogi drugi.

Nazočne su bile zamjenica gradonačelnika grada Vukovara Marija Budimir i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Ana Živanović koja je pozdravila prisutne u ime Grada Vukovara te preuzela ključeve grada koji su za vrijeme fašnika bili u rukama maškara.

„Imamo priliku svjedočiti jednoj lijepoj vukovarskoj priči u organizaciji Grada Vukovara, dječjih vrtića i škola koja već tradicionalno živi na dan maškara. Imamo i Spužvu Boba i kuhare i svirače, djeca su sretna i zabavljaju se što je na kraju i cilj ovakvog događaja", rekla je Marija Budimir.

Na maškaramo je sudjelovalo 300-tinjak djece koja su na kraju programa nagrađena krafnama.