Ministarstvo zaštite okoliša i prirode putem Projekta integracije u EU Natura 2000 (NIP) u suradnji s konzorcijem AVALON Foundation, Nizozemska; ÖKL, Austrija i Ecologica, Hrvatska te Upravnim odjelom za poljoprivredu i šumarstvo Vukovarsko-srijemske županije pozivaju Vas na radionicu pod nazivom: "Kako ostvariti potpore za poljoprivredno-okolišne mjere?".

Cilj održavanja radionica je upoznati potencijalne korisnike s poljoprivredno-okolišnim mjerama i potporama u okviru Programa ruralnog razvoja RH 2014-2020, s posebnim naglaskom na Mjeru 10.
Potpore u okviru navedene mjere se dodjeljuju korisnicima koji provodeći poljoprivredne prakse, korisne za prirodu i okoliš, doprinose ublažavanju nepovoljnog učinka poljoprivrede na okoliš te potiču bioraznolikost i očuvanje genetskih resursa značajnih za poljoprivredu, a to su ekološki proizvođači, uzgajivači zaštićenih i izvornih pashmina domaćih životinja, privatni šumoposjednici, vlasnici starih voćnjaka, pčelari i svi oni koji žele koristiti veće poticaje.
Radionice će se održati u tri dana i to:
- 14. ožujka 2016. (ponedjeljak) s početkom u 10 sati u Velikoj županijskoj vijećnici u Vinkovcima, Glagoljaška 27
- 15. ožujka 2016. (utorak) s početkom u 10 sati u Regionalnom poslovnom centru Lovas, Gospodarska b.b.
- 16. ožujka 2016. (srijeda) s početkom u 10 sati u Domu kulture u Drenovcima, Toljani 1

Prijave se vrše do 11. ožujka 2016. putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
ili na mob: 099/677 17 82