Upravni odjel za gospodarstvo, poljoprivredu i međunarodnu suradnju objavio je Javni poziv za dodjelu bespovratnih potpora u poljoprivredi Grada Vukovara za 2016. godinu.


Bespovratne potpore poljoprivrednicima dodjeljuju se s ciljem boljeg korištenja poljoprivrednih površina, povećanja primarne poljoprivredne proizvodnje, podizanja stupnja prerade poljoprivrednih proizvoda kroz proizvodnju hrane, povećanja konkurentnosti obiteljskih gospodarstva kao i podizanja kvalitete života i proširenja gospodarskih programa na cijelom (ruralnom) području Grada Vukovara.


Potpore se dodjeljuju za 14 mjera, a prosipani obrasci za podnošenje zahtjeva za potporu dostupni su u gradskom Upravnom odjelu za gospodarstvo, poljoprivredu i međunarodnu suradnju, Dr. Franje Tuđmana br.1 (2. kat, ured br. 17) ili se mogu preuzeti na našoj web stranici u rubrici „Pozivi". Poljoprivrednici s područja grada Vukovara mogu podnijeti zahtjev za potporu za više mjera iz Javnog poziva.


Zahtjev se podnosi najkasnije do 30. studenoga 2016. godine.


Kontakt: 032/456-571, 032/456-573, 032/456-576
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.