×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/stories/2016/12/21/02
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2016/12/21/02

{gallery}2016/12/21/02{/gallery}  Gradonačelnik grada Vukovara Ivan Penava potpisao je ugovor s tvrtkom CorteCros d.o.o. iz Zagreba koja je generalni zastupnik matične kompanije Cotrec Corporation LTD, Minnesota, USA za Republiku Hrvatsku i jugoistočnu Europu, čiji je vlasnik i direktor Boris Mikšić.

Riječ je o vrijednoj donaciji potrebne količine proizvoda za sprječavanje korozije armirano betonske konstrukcije za izvođenje radova na rekonstrukciji vukovarskog Vodotornja prema glavnom projektu – Memorijalno spomen obilježje Domovinskog rata „Vodotoranj Vukovara".

Direktor tvrtke CorteCros d.o.o. Ivan Rogan, dipl. ing rekao je kako je vrijednost donacije procijenjena na 280.000 kuna.

Gradonačelnik Penava je izrazio zadovoljstvo sklopljenim ugovorom, dodavši kako se radi o donaciji koja je vrlo važna za realizaciju projekta „Vukovarski Vodotoranj – simbol hrvatskog zajedništva". Također je rekao kako su prikupljena sva potrebna sredstva te da se projekt pokazao vrlo vrijednim jer je uključio mnoštvo ljudi ne samo iz Hrvatske, nego i iz cijeloga svijeta.