{gallery}2015/08/27/02{/gallery} Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava sa svojim se suradnicima susreo sa stanovnicima Bilogorske ulice koja je obnovljena nakon što je već niz godina bila u vrlo lošem stanja.

Bilogorska ulica sanirana je u dužini od 362 m, širine 5,00 m uz sanaciju kanala oborinske odvodnje. Radove je izvodila tvrtka Gradnja d.o.o. Osijek, a iz Proračuna Grada Vukovara za ovu je investiciju izdvojeno gotovo 510,000 kuna.

„Trpinjska cesta je posebna cesta u posebnom gradu. Upravo zbog svoga značenja dogodi se da često bude blokirana usred različitih obilježavanja pa se Bilogorska ulica u tim slučajevima koristi kao alternativni pravac," pojasnio je gradonačelnik Penava ističući kako je unatoč tome glavni razlog obnove ove i svih drugih ulica podizanje kvalitete života svih građana Vukovara te usklađivanje životnih uvjeta u svim dijelovima grada.


Ipak, najzadovoljnija ovom sanacijom bila su djeca iz Bilogorske i okolnih ulica koja su dočekala gradonačelnika na svojim biciklima. Djeca su prilikom susreta s gradonačelnikom izrazila želju za novim igralima na igralištu na kojem se okupljaju.