Kategorija: Upravni odjel za opće poslove i ured gradonačelnika

U Gradskoj vijećnici Grada Vukovara Zagrebačka banka uručila je danas donaciju od 50.000 kuna namijenjenih stipendiranju deset vukovarskih studenata tijekom ove godine. Na svečanoj ceremoniji vukovarskom gradonačelniku Željku Sabi donaciju je uručila članica Uprave Zagrebačke banke Daniela Roguljić Novak.

Ova je donacija rezultat akcije u kojoj je Zagrebačka banka za svaku oročenu štednju putem svojeg elektroničkog bankarstva, e-zabe, odvojila pet kuna s ciljem potpore vukovarskim studentima u njihovom budućem studiranju. Provedbu natječaja i odabir studenata u nadležnosti su Grada Vukovara.

„Ulaganje u mlade ljude i njihovo obrazovanje je ulaganje u razvoj. Herojski grad Vukovar ima najveći potencijal upravo u mladosti, te putem akcije „Solidarnost za Vukovar" usmjerava ulaganje u njihovo daljnje obrazovanje. Stoga zahvalnost i Zagrebačkoj banci koja je svojom najnovijom donacijom omogućila uspješnost jednog od osnovnih razvojnih projekata grada Vukovara" , izjavio je ovom prilikom gradonačelnik Grada Vukovara Željko Sabo.

„Izuzetno nam je zadovoljstvo prvu donaciju u 2012. dodijeliti upravo Gradu Vukovaru. Dugoročna je orijentacija Zagrebačke banke ulagati u razvoj ne samo našeg poslovanja i zaposlenika, već i doprinijeti poticanju učenja kod mladih kako bi kroz dugoročno učenje težili ka izvrsnosti i time postigli najbolje poslovne uspjehe i za sebe i svoju obitelj, a time indirektno i za svoj Grad i širu regiju. Vjerujem da ćemo uz zajednički angažman dodatno surađivati na Vašim programima odnosno da ćemo biti u prilici kada je to moguće ponovo pomoći društvenim događanjima Vukovara", izjavila je ovom prigodom članica Uprave Zagrebačke banke gđa Daniela Roguljić Novak.

Svečanosti su nazočili i predsjednik Gradskoga vijeća Grada Vukovara Tomislav Džanak, zamjenik gradonačelnika Željko Pinjuh, zamjenica gradonačelnika Danijela Stanković i pročelnica Upravnog odjela za financije Aranka Džalto, te predstavnici Zagrebačke banke Davor Pavlić, direktor sektora obiteljskog bankarstva, Aleksandra Cvetković, direktorica segmenta osobnog bankarstva, Slaven Rukavina, direktor osobnog i poduzetničkog bankarstva u regiji Slavonija , Boris Runje, direktor Regionalnog centra Slavonija.

{gallery}2012/01/12/02{/gallery}