Kategorija: Upravni odjel za opće poslove i ured gradonačelnika

{gallery}2014/06/10/02{/gallery}Povjerenik Vlade RH za Grad Vukovar Damir Grizelj primio je danas, 10. lipnja vodstvo i igrače Hrvatskog odbojkaškog kluba BOROVO-VUKOVAR povodom njihovog plasmana u najviši rang odbojkaškog prvenstva - 1. A Hrvatsku odbojkašku ligu.

Nakon što su osvojili naslov prvaka Druge lige „ Istok ", odbojkaši Borovo-Vukovara morali su proći kvalifikacije sa momčadima Gorice, Splita i Pule. Na domaćem parketu uspjeli su ostvariti rezultat koji je osigurao plasman u 1. A Hrvatsku odbojkašku ligu.

Momčad Borovo-Vukovar vodio je Dragoljub Dragojlović koji se zahvalio povjereniku Grizelju na pozivu a ujedno i igračima: Nenadu Kolariću, Nini Juriću, Denisu Prdiću, Mati Rošiću, Milošu Petkoviću, Krunoslavu Leki, Srđanu Vukiću, Stefanu Boškoviću, Mariu Mihaljeviću i Nikoli Erceg. Sportski direktor kluba Vladimir Barić je rekao kako im je ovaj uspjeh poticaj, a i snaga za daljnji rad unatoč velikim financijskim problemima koji su imali. Također je naglasio kako im je cilj unaprijediti rad kluba, posebno u stvaranju škole odbojke za sve mlađe uzraste.

Povjerenik grada Vukovara Damir Grizelj čestitao je predstavnicima kluba, treneru i odbojkašima na ostvarenom rezultatu te im se zahvalio jer na taj sportski način promiču i ime grada Vukovara.