Grad Vukovar od 1. travnja započinje s radovima na postavljanju trkališta na lokaciji Županijska ulica za povijesnu Svečanu Sinjsku alku koja se u našem gradu održava 6. svibnja.

Za potrebe izvođenja radova dio Županijske ulice (državna cesta D2) na dionici od križanja Županijske i Dunavske ulice do križanja Županijske i Ulice Andrije Hebranga, bit će zatvorena za sav promet u razdoblju od 1. travnja do 15. svibnja.

Sukladno postavljenoj privremenoj prometnoj signalizaciji prometovat će se dvosmjerno Ulicom kardinala Alojzija Stepinca od križanja ulica K. A. Stepinca, 204. vukovarske brigade i Ulice dr. Antuna Bauera do križanja ulica K. A. Stepinca i Bolničke ulice.

Kako se Ulicom kardinala Alojzija Stepinca promet odvija jednosmjerno te će se privremenom prometnom signalizacijom prenamijeniti u dvosmjerni, iz Grada Vukovara mole sve sudionike u prometu da poštuju privremena pravila i privremenu prometnu signalizaciju kao i upute policijskih službenika te prilagode brzinu kretanja uvjetima i gustoći prometa kako bi se izbjegle prometne gužve i povećala sigurnost.