×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/vijesti/2011-04-09/01
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/vijesti/2011-04-09/01

U okviru evaluacije MDG-F programa gradsku upravu posjetili su Maja Andrić Lužaić, Savjetnica potpredsjednika Vlade za društvene djelatnosti i ljudska prava, Hans Risser, Voditelj MDG-F programa u Republici Hrvatskoj, Roger Macinock, u svojstvu Glavnog evaluatora MDG-F projekta te Ivana Novoselec iz evaluacijskog tima.
Uvažene goste primili su zamjenici gradonačelnika Željko Pinjuh i Dejan Drakulić sa svojim suradnicima, a sastanku su prisustvovali i Željko Šimundić, načelnik PP Vukovar te Ivan-Branimir Vrdoljak, koordinator kontakt policajaca.
Program MDG-F u Hrvatskoj pokrenut je u svibnju 2009. godine, a uključio je zajednički rad četiri agencije UN-a (UNDP, UNHCR, UNICEF i IOM) s ciljem pružanja koordinirane potpore u nadvladavanju društvene, gospodarske i političke isključenosti, kao i regionalnih razvojnih razlika u područjima posebne državne skrbi i trenutačno se provodi „Zatvaranje poglavlja: društvena uključenost i transformacija sukoba na bivšim ratom zahvaćenim područjima u Hrvatskoj“.
Grad Vukovar je kroz osnivanje i razvoj Vijeća za prevenciju kandidirao i dobio projekt „Sigurno mjesto za sve“ putem ovoga programa i na taj način uspješno proveo aktivnosti postavljanja fitness sprava na otvorenom i edukacije korisnika.
Na sastanku su razmotreni rezultati i učinak programa MDG-F i projekta „Sigurno mjesto za sve“ te se potom razgovaralo o novim potrebama u gradu Vukovaru.

{gallery}vijesti/2011-04-09/01{/gallery}