×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2016/02/03/01
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2016/02/03/01

{gallery}2016/02/03/01{/gallery} Kampanja "ŠTO ŠTO TI ŽELIŠ PROMJENITI?",u okviru projekta "Organizacije koje brinu" putem kojeg je organizirano istraživanje potreba djece u svrhu izrade Gradske strategije za djecu završilo je u petak 29.01.

Priliku za produžetak termina istraživanja dobila je Ekonomska škola Vukovar, gdje je istraživanje započelo 01.02. a završiti će u petak 05.02.
Istraživanje je organizirano na dva načina - putem anketnih listića koje su zainteresirani mogli ubaciti u kutije, a koje su bile postavljene na dogovorenim lokacijama te ispunjavanjem online-upitnika.

Putem istraživanja se prikupilo oko 800 prijedloga koji će se u narednom periodu obraditi te će se pri završetku procesa obavjestiti gradonačelnik i sugrađani/ke.

Daljnji plan i nacrt izrade gradske strategije dogovoriti će se u danjem procesu projekta "Organizacije koje brinu", a koji je planiran krajem 3. mjeseca u Sv.Martinu na Muri kada će se održati Okrugli stol sa predstavnicima gradske vlasti, stručnjacima, predstavnicima roditelja te članovima Vijeća za prevenciju.
Kordinator projekta za područje Vukovara-Roberta Rajić.

Više o istraživanju možete pronaći na linku:
http://www.vukovar.hr/e-usluge/ostalo/pozivi/9491-poziv-istrazivanje-potreba-djece