×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/vijesti/2011-01-27/01
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/vijesti/2011-01-27/01

Vukovar, 27. siječnja – U Gradskoj vijećnici osnovano Vijeće učenika grada Vukovara.
Uz pozdravni i motivirajući govor pročelnice UO za društvene djelatnosti, zdravstvo, socijalnu skrb, branitelje i nacionalne manjine Dragice Holeker – Radumilo učenicima/ama se obratio i Siniša Mitrović, viši referent za razvoj civilnog društva, rad s mladima i nacionalnim manjinama.
Na inicijativu Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa osnovana su županijska vijeća učenika, među ostalima i Vijeće učenika VSŽ, čiji je predsjednik Filip Markanović danas održao osnivačku sjednicu Vijeća učenika grada Vukovara.
Osnivačka sjednica rezultat je aktivnosti Vijeća učenika VSŽ koje je, 02.11.2010., donijelo Odluku o osnivanju gradskih vijeća učenika.
Vijeće učenika grada Vukovara osnovano je s ciljem poboljšanja života učenika u gradu Vukovaru a neke od aktivnosti usmjerene učenicima/ama biti će organiziranje radionica, razmjena učenika, rad s nevladinim udrugama u gradu i s Vijećem za prevenciju u Gradu Vukovaru.
Od Vijeća učenika očekujemo puno novih ideja i inicijativa - zaključili su djelatnici UO za društvene djelatnosti, zdravstvo, socijalnu skrb, branitelje i nacionalne manjine.

{gallery}vijesti/2011-01-27/01{/gallery}