×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/vijesti/2011-02-17/04
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/vijesti/2011-02-17/04

Vukovar, 17. veljače - U Hotelu Lav, 14.02., održan je susret stručnog osoblja škola, socijalnih radnika i kontakt policije, kojem su pored predstavnika Grada Vukovara, prisustvovali i predstavnici Centra za socijalnu skrb Vukovar, PP Vukovar, osnovnih i srednjih škola grada Vukovara i nevladinih organizacija.

Vijeće za prevenciju u Gradu Vukovaru kao jedan od prioritetnih problema izdvojilo je vršnjačko nasilje te je oformljena i stručna skupina koja je odlučna odgovoriti na problem nasilja među djecom i mladima. Kao jedna od interventnih aktivnosti predložena radom stručne skupine bila je formirati stručni tim koji će davati podršku školama po pitanju vršnjačkog nasilja i nesuradnje roditelja.

U tu svrhu Vijeće za prevenciju u Gradu Vukovaru organiziralo je susret stručnog osoblja škola, socijalnih radnika i kontakt policije na kojem  se razgovaralo o primjeni Protokola o postupanju u slučaju nasilja među djecom i mladima.

Sastanku je prethodio zaključak radne skupine Vijeća za prevenciju okupljene oko teme Vršnjačkog nasilja održane 02. veljače 2011. godine u prostoru Centra za socijalnu skrb Vukovar.

{gallery}vijesti/2011-02-17/04{/gallery}