×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2016/12/21/03
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2016/12/21/03

{gallery}2016/12/21/03{/gallery} Grad Vukovar u suradnji s Gradskim savjetom mladih Grada Vukovara je 20. prosinca 2016. godine održao događaj pod nazivom "Nepo puno želja".

Cilj ovoga događaja je okupiti građane svih uzrasta na jednome mjestu i iz grada odaslati jednu prekrasnu poruku. Trudimo se nadolazeće blagdane svima učiniti ljepšima, a što ljepše može biti od ostvarenih želja koje zajedno puštamo u zrak. Pripremili smo 500 svjetlosnih lampiona i razne flomastere u boji kojima su građani na lampionima ispisivali svoje želje. Oko nas je bilo mnogo veselih i nasmijanih lica, zadovoljnih roditelja i uzbuđene djece, a to nam je potvrda da smo napravili odličnu stvar – rekla je predsjednica GSMGV Kristina Ozdanovac.

U sklopu ovoga događaja građani su mogli posjetiti Žive jaslice u organizaciji Gradskog Muzeja Vukovar, Božićni sajam u Grand Hotelu, klizalište u centru grada i adventske kućice s ponuđenim sadržajima.