×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/stories/2015/11/21/01
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2015/11/21/01

{gallery}2015/11/21/01{/gallery} U sklopu obilježavanja „DANI SJEĆANJA NA ŽRTVU VUKOVARA 1991-2015", Koordinacija udruga proisteklih iz Domovinskog rata grada Vukovara, Udruga maloljetnih dragovoljaca Domovinskog rata Hrvatske, i Taekwondo klub OTOK 20.i 21.11.2015.godine organizirali su 4. memorijalno međunarodno Taekwondo natjecanje „VUKOVAR OPEN 2015, II. KUP KOREJSKOG VELEPOSLANIKA", posvećeno svim braniteljima i civilima stradalim u obrani Vukovara 1991.godine.

20.11. 2015. godine Hrvatski Taekwondo Savez, Taekwondo klubovi iz zemlje i inozemstva sudjelovali su na 8. Mimohodu pod nazivom "Vi ste naš ponos - mi smo Vaša snaga". U organizaciji udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata, koji je organiziran u čast i spomen na sve poginule i nestale hrvatske branitelje.

21.11.2015. godine u sportskoj dvorani Borovo naselje održano je 4. memorijalno međunarodno Taekwondo natjecanje „VUKOVAR OPEN 2015, II. KUP KOREJSKOG VELEPOSLANIKA", na natjecanju u sportskim borbama i Kick-u
nastupilo je 33 kluba iz Hrvatske i 4 kluba iz BIH, sa 356 natjecatelja. Na Svečanom otvaranju natjecanja gostima i sudionicima natjecanja pročitano je pismo potpore predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović, a prigodnim govorom obratili su se predsjednik Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata grada Vukovara Franjo Šoljić, dopredsjednik Hrvatskog Taekwondo Saveza Nikola Pemper, zamjenik gradonačelnika Grada Vukovara Marijan Pavliček, župan Vukovarsko – srijemske županije Božo Galić, natjecanje je otvorio veleposlanik Republike Koreje u Republici Hrvatskoj Suh Hyung-Won.
Sa svečanog otvaranja natjecanja svima će u sijećanju ostati i odličan nastup : dječjeg zbora "Vukovarski golubići", i Mažoretkinja grada Vukovara državnih prvakinja u kategoriji seniorki.

Organizatori se zahvaljuju svima koji su pomogli u organizaciji natjecanja, Veleposlanstvu Republike Koreje,njegovoj ekselenciji Suh Hyung-Won,županiji Vukovarsko- srijemskoj,gradu Vukovaru i gradu Otoku kao i medijima koji su popratili natjecanje.

Rezultati natjecanja:
Sportske borbe:
Ekipni pobjednici: 1. mjesto Taekwondo klub Sajnami, iz Vinkovaca
2. mjesto Taekwondo klub Spiritus, iz Zagreba
3. mjesto Taekwondo klub Omega, iz Bjelovara

Najbolji senior i seniorka: Juraj Pintarić, i Karla Krsnik
Najbolji junior i juniorka: Filip Jelovšek, i Lea Leljak
Najbolji kadet i kadetkinja: Karlo Martinčević, i Nika Prpić
Najbolji mlađi kadet i kadetkinja: Petar Glavočević, i Veronika Bundalo

Kick:
Ekipni pobjednici: 1. mjesto Taekwondo klub Brod, iz Broda
2. mjesto Taekwondo klub Otok, iz Otoka
3. mjesto Taekwondo klub Slatina, iz Slatine

Najbolji kick dječaci i djevojčice: Mihael Palčec, i Uma Milaščević .

Ekipnim pobjednicima i najboljim natjecateljima i natjecateljicama u dobnim kategorijama dodjeljeni su pehari „Vukovarski vodotoranj", a najboljim natjecateljima i natjecateljicama u težinskim kategorijama dodjeljene su zlatne, srebrne i brončane medalje.