{gallery}2016/10/25/01{/gallery} U sklopu proslave rođendana City Centra One u Zagrebu i Splitu, 14., 15. i 16.10. 2016. godine održala se humanitarna akcija za Udrugu roditelja djece s poteškoćama u razvoju Vukovarski leptirići pod nazivom "Daj 5 za leptirića let" uz pomoć Zaklade Hrvatska pomaže.

Prodajom torte i pjenušca po cijeni od 5 kuna prikupljena su sredstva namijenjena za provođenje Neurofeedback terapije u 2017. godini, naprednu edukaciju te suvremeniju opremu za neurofeedback terapiju. U sva tri City centra posjećenost je bila velika te je prikupljeno preko 182.000,00 kuna. Svemu tome doprinijele su brojne poznate osobe javnog života različitih profila, od sportaša, preko političara, glumaca, novinara, pa sve do građana koji su bili animirani od strane poznatih, kako bi se prodalo što više torte i pjenušca za malene leptiriće.

Ovim putem se zahvaljujemo City Center one Zagreb, City Center one Split i Zakladi Hrvatska pomaže na plemenitoj akciji koja će uvelike pomoći djeci kojima je pomoć neophodna i svima koji su na bilo koji način sudjelovali u akciji te doprinijeli da naša djeca imaju novu nadu i šansu za bolji, sretniji i kvalitetniji život.

Zahvaljujemo se i Gradu Vukovaru, posebice pročelnici za društvene djelatnosti gđi. Ani Živanović na uloženom trudu kako bi se osigurao autobus za odlazak na humanitarnu akciju u Zagreb za Udrugu Vukovarski leptirići, ali i za sve druge zainteresirane građane željne dobrog provoda, shoppinga i podrške leptirićima.

Dobro je činiti dobro! Hvala svima!

Vaši Vukovarski leptirići!