{gallery}2016/11/28/06{/gallery} U organizaciji Hrvatskog saveza udruga osoba s intelektualnim teškoćama održan je Kamp u sklopu trogodišnjeg programa financiranog od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku "Kvalitetna edukacija udruga - put u nove izazove" u Tuheljskim toplicama u razdoblju od 25. – 27.11.2016. godine, održanog za sve članove Saveza.

Predstavnicima Udruga prezentirane su zakonske novine od strane pravnika Saveza, predstavnice Ministarstva, gospođe Anice Ježić, dok su udrugama koje moraju primjenjivati standarde, predavanje pod nazivom Standardi kvalitete socijalnih usluga održali Ozren Catela i Marko Perkov iz Udruge osoba s intelektualnim teškoćama Istre sa sjedištem iz Pule. Predstavnica UZOSIO Golubica Vukovar, Ivana Azenić Dubravčić, svim za to zainteresiranim udrugama prezentirala je postupak ugovaranja socijalnih usluga na primjeru svoje udruge. Voditelji radionica imali su organiziranu radionicu izrade čestitki, gdje je ispred UZOSIO Golubica Vukovar sudjelovala Dejana Kojić.

Završetak Kampa obilježen je predstavljanjem rada udruga članica Saveza iz Splita, Zadra, Koprivnice i Đakova.

Nova saznanja, razmjena iskustava, novi kontakti, savjeti, prijedlozi i upute, svakoj udruzi su od velikog značaja za bolji i kvalitetniji rad. Sve novine udruge, pa tako i UZOSIO GOLUBICA Vukovar, primjeniti će u radu sa svojim korisnicma.