Manifestacija Dani otvorenih vrata udruga koju organizira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske godišnji je događaj koji se održava u cijeloj Hrvatskoj s ciljem informiranja javnosti o radu udruga u lokalnoj i široj zajednici. To je prilika da građani sudjeluju u brojnim kreativnim radionicama, predavanjima, predstavama, akcijama te se upoznaju s različitim društveno korisnim projektima i programima, ali i mogućnostima volontiranja u udrugama.

Udruga Vukovarski leptirići se također priključuje manifestaciji te Vas pozivamo da nam se pridružite.

Raspored događanja :

ČETVRTAK 25.05.2017. od 15:00 do17:30 sati

Predavanja i radionice:

1. Tko su Vukovarski leptirići i kako ostvariti prava na terapije. Uključen obilazak Udruge (Marko Krajina, bacc.physioth.)
2. Priprema za školu i prvi dani u školi (Martina Boričić Martić, mag.educ.rehab.)
3. Terapijsko hranjenje (Tamara Kenjereš, bacc.therap.occup. i Antonija Leko, bacc.therap.occup.)
4. Babyhandling (Sara Babić, bacc.physioth.)
5. Neurofeedback metoda (Jelena Frančišković, mag.psych. i Martina Milković, bacc.physioth.)

Molimo Vas da svoj dolazak najavite do srijede 24.05.2017. na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., radi što bolje organizacije.

PETAK 26.05.2017. od 15:00 sati

Individualna stručna procjena o potrebi i vrsti psihosocijalne podrške djetetu – obvezna najava i dogovor na sljedeći broj telefona: 095 818 6020.

SUBOTA 27.05.2017.od 10:00 do 14:00 sati

Sportsko-rekreativno-humanitarna akcija 2.Vukovarski kros Hrvatskoj na ponos Trčim i pomažem - u Adici. Organizatori akcije su Lions club Vukovar, Veleučilište Lavoslav Ružička u Vukovaru, Grad Vukovar, Atletski klub Maraton Vukovar, Udruga Zdravo trčanje Osijek, Gimnazija Vukovar i Udruga Vukovarski leptirići.

Popratni program akcije koju organiziraju Vukovarski leptirići uključuje:

• elementarne natjecateljske discipline
• kreativne radionice za djecu
• zumbu

Na tom događaju moći ćete pomoći djeci donacijom za majicu te kupnjom rukotvorina koje su izradile vrijedne ruke mama naših leptirića.

Veselimo se zajedničkom druženju!