Zahvaljujući akciji Zaklade „Hrvatska za djecu" koja je prošle godine održala promociju slikovnice „Učini mali korak velikim" tisuću djece dobilo je priliku nacrtati svoje želje. Papirići sa željama stavljeni su u slikovnice koje su se prodavale pravnim i fizičkim osobama. Potom bi oni u slikovnicama nalazili papire sa željama i sukladno nacrtanoj želji kupili darove.
Među mnogobrojnim crtežima koji su krasili slikovnice nalazili su se i crteži korisnika UZOSIO Golubica Vukovar. Danas su njihove želje bile ispunjene.
Predstavnici Zaklade „Hrvatska za djecu" posjetili su UZOSIO Golubica Vukovar u prostoru poludnevnog boravka kako bi njihovim korisnicima uručili njihove poklone. Bilo je tu svega: satova, okvira za slike, cvijeća, kozmetike, parfema.. Oduševljenje na licima njihovih korisnika govorilo je koliko su sretni što su njihove želje ispunjene.
UZOSIO Golubica ovim putem se zahvaljuje Zakladi „Hrvatska za djecu" što je obradovala naše korisnike i tom gestom im poručila da se svaki trud uvijek isplati.