{gallery}2013/10/14/02{/gallery}U sklopu Dječjeg tjedna Društvo „ Naša djeca" Vukovar u suradnji s dječjim vrtićima organiziralo je tradicionalno druženje djece s gradonačelnikom i dogradonačelnicom.

U predškolskoj igraonici Društva „Naša djeca" djecu je posjetila dogradonačelnica grada Vukovara gđica Danijela Stanković zajedno sa svojim suradnicima. Djeca su je veselo dočekala. Pripremili su joj poklon - mapu s njihovim crtežima i recitacijama koje su naučili. Za kraj druženja dogradonačelnica ih je obradovala slatkišima.

U Borovu naselju djecu dječjih vrtića „Vukovar 1" i „Vukovar 2" posjetili su gradonačelnik grada Vukovara gosp Željko Sabo, dogradonačelnica gđica Danijela Stanković i njihovi stručni suradnici. Djeca su za njih pripremila prigodni program sa pjesmom i plesom. U dvorani vrtića koja je okupila veći broj djece družilo se i veselilo. I djeca dječjih vrtića također su gradonačelniku uručila mapu s crtežima, te su za svoj trud bili nagrađeni slatkišima. To je još jedna u nizu aktivnosti koju Društvo „Naša djeca" organizira povodom Dječjeg tjedna.