{gallery}2015/07/24/04{/gallery}Prilikom obilježavanja dana Grada Vukovara, 03. svibnja 2015. godine, dugogodišnjem predsjedniku UZOSIO Golubica Vukovar dodijeljena je medalja Grada za 35 godina rada sa osobama s intelektualnim oštećenjem. Medalja je dodijeljena na prijedlog Škole Josipa Matoša i UZOSIO Golubica Vukovar. Kako je uz medalju Ivica Azenić dobio i novčanu nagradu, istu je odlučio podijeliti sa onima koji su uputili prijedlog Gradu.
Djelatnicima Škole Josipa Matoša sredinom lipnja zahvalio je zajedničkim ručkom u Hotelu Dunav u Iloku, a djelatnicima UZOSIO Golubica, roditeljima, korisnicima i prijateljima jučer, 22.07.2015. godine zahvalio je jednodnevnim izletom na jezero u Orahovici.
U Orahovicu se uputilo 48 članova udruge u jutarnjim satima. Uz „svježi" zrak (nekoliko stupnjeva niži od temperature u gradu), jezero ugodne temperature savršeno za kupanje, prekrasno uređeno okruženje, ručak u jezerskom restoranu (uz neizostavne palačinke!), svi smo proveli jedan jako ugodan dan.
Ovaj izlet smo iskoristili i da bi pohvalili i čestitali našoj ekipi za postignute izvanredne rezultate na natjecanju u Hanoveru u stolnom tenisu.
Dan je bio ispunjen smjehom i veseljem, a već u večernjim satima, vidno umorni vratli smo se svojim domovima.

Hvala našem dobitniku medalje na ugodnom danu!