×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/stories/2015/07/24/04
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2015/07/24/04

{gallery}2015/07/24/04{/gallery}Prilikom obilježavanja dana Grada Vukovara, 03. svibnja 2015. godine, dugogodišnjem predsjedniku UZOSIO Golubica Vukovar dodijeljena je medalja Grada za 35 godina rada sa osobama s intelektualnim oštećenjem. Medalja je dodijeljena na prijedlog Škole Josipa Matoša i UZOSIO Golubica Vukovar. Kako je uz medalju Ivica Azenić dobio i novčanu nagradu, istu je odlučio podijeliti sa onima koji su uputili prijedlog Gradu.
Djelatnicima Škole Josipa Matoša sredinom lipnja zahvalio je zajedničkim ručkom u Hotelu Dunav u Iloku, a djelatnicima UZOSIO Golubica, roditeljima, korisnicima i prijateljima jučer, 22.07.2015. godine zahvalio je jednodnevnim izletom na jezero u Orahovici.
U Orahovicu se uputilo 48 članova udruge u jutarnjim satima. Uz „svježi" zrak (nekoliko stupnjeva niži od temperature u gradu), jezero ugodne temperature savršeno za kupanje, prekrasno uređeno okruženje, ručak u jezerskom restoranu (uz neizostavne palačinke!), svi smo proveli jedan jako ugodan dan.
Ovaj izlet smo iskoristili i da bi pohvalili i čestitali našoj ekipi za postignute izvanredne rezultate na natjecanju u Hanoveru u stolnom tenisu.
Dan je bio ispunjen smjehom i veseljem, a već u večernjim satima, vidno umorni vratli smo se svojim domovima.

Hvala našem dobitniku medalje na ugodnom danu!