×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/stories/2015/07/27/02
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2015/07/27/02

{gallery}2015/07/27/02{/gallery}21.srpnja 2015. g. za stolnotenisku ekipu Udruge za osobe s intelektualnim oštećenjem „Golubica“ Vukovar u sastavu tri igrača Davor Azenić, Miroslav Ivan i Josip Matošević u pratnji trenera Tomislava Dubravčić i Jelene Hodak, upriličen je prijem kod gradonačelnika povodom uspjeha ostvarenog na Specijalnoj olimpijadi Hannover 2015.
Podsjećamo u natjecanjima na olimpijadi Miroslav Ivan je zauzeo 4. mjesto u najjačoj skupini, Josip Matošević u svojoj skupini drugo mjesto i srebrnu medalju, a Davor Azenić u svojoj skupini treće mjesto i brončanu medalju.
Sve ovo, bez podrške i pokroviteljstva Grada Vukovara i Vukovarsko srijemske županije, ne bi bilo moguće realizirati, a dečki koji su nas predstavljali u Hannoveru osobno su odnijeli izvješće o ostvarenim rezultatima.
U Gradskoj Vijećnici primila ih je i osobno čestitala zamjenica gradonačelnika gđa Marija Budimir.