{gallery}2016/02/10/01{/gallery} U organizaciji Udruge za osobe s intelektualnim oštećenjem ''Golubica''Vukovar i ove godine se, već tradicionalno po 7. puta, održala zabava ''Valentinovo pod maskama'' u kojoj zajedno proslavljamo Valentinovo i maškare.

Ove godine smo ugostili drage goste iz CZR ''Mala Terezija'' Vinkovci, UOSI ''Bubamara'' Vinkovci, OŠ Josipa Matoša Vukovar i Društvo za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama Osijek. Priredbi je prisustvovao i predstavnik Grada Vukovara Dejan Nađ, djelatnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti.

Nakon pozdrava koordinatora UZOSIO Golubica Vukovar Tomislava Dubravčića, gosti su u programu imali priliku poslušati recitacije i izvedbe pjesama naših korisnika koje su marljivo uvježbavali. Zabava je započela uz ''Ples srca'' u kojemu je nagradu za najbolji plesni par osvojio klaun i njegova plesačica. Prvo mjesto, najbolja maska pripala je skupini gusara iz OŠ Josipa Matoša, drugo mjesto pripalo je skupini obitelji Kremenko UOSI „Bubamara" te treće mjesto maska klauna iz Društva za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama Osijek. Zabava se do kraja nastavila uz puno pjesme, plesa i smijeha naših korisnika i gostiju.