{gallery}2016/05/23/05{/gallery} Kao i svake godine Udruga za osobe s intelektualnim oštećenjem „Golubica" Vukovar pridružuje se udrugama širom Hrvatske u godišnjoj manifestaciji obilježavanja „Dana otvorenih vrata udruga" koju organizira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske s ciljem informiranja javnosti o radu udruga u lokalnoj i široj zajednici.

Stoga Vas i ovim putem pozivamo u Udrugu za osobe s intelektualnim oštećenjem „Golubica" Vukovar koja će otvoriti svoja vrata svim zainteresiranim gostima: udrugama, medijima, lokalnoj upravi, ustanovama, roditeljima korisnika, susjedima i ostalim građanima grada Vukovara.

Dani otvorenih vrata održavat će se:

- 23. svibanj (ponedjeljak) i 24. svibanj (utorak) 2016. godine u prostorijama Kluba Golubica, Velebitska 16 a, Borovo naselje, od 10,00 – 15,00 sati, gdje će svi zainteresirani biti u mogućnosti vidjeti i upoznati rad Kluba, korisnike i djelatnike Kluba te sudjelovati u radionicama koje će biti prezentirane. Također će biti moguće vidjeti i izložbu radova naših korisnika.

Program aktivnosti i radionica za 23. i 24. svibanj 2016. godine:

Od 10,00 – 13,00 sati:
- Sportske aktivnosti – jutarnja tjelovježba, stolni tenis...
- Likovno-kreativna radionica – izrada ukrasa od drveta, salvetna tehnika, izrada mozaika od stakalaca, izrada ukrasnih predmeta od gipsa i tkanina...

Od 13,00 – 15,00 sati:
- Izložba radova korisnika

- 25. svibnja (srijeda) u prostorijama Stambene zajednice u Kolodvorskoj 18, Borovo naselje od 10,00 – 15,00 sati. Svi prisutni imati će priliku upoznati se sa radom i životom u stambenoj zajednici te se družiti sa našim korisnicima.

Unaprijed se radujemo Vašem dolasku.