×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/stories/2015/04/01/05
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2015/04/01/05

{gallery}2015/04/01/05{/gallery} U volontersku akciju, koja je za cilj imala osigurati ugodno mjesto za rad s djecom na održivom razvoju kroz ekološki uzgoj voća i povrća u svrhu poticanja poduzetništva i stvaranja radnih navika djece predškolske dobi te razvijanje radno-praktičnih navika, bili su uključeni roditelji djece te volonteri Volonterskog centra Vukovar, kao i samo osoblje vrtića, ali i djeca, kojima se ovim putem ujedno i zahvaljujemo.
Ova volonterska akcija samo je jedna u nizu aktivnosti projekta «Lokovolontira» kojeg PRONI Centar provodi u suradnji i u partnerstvu s Gradom Vukovarom, Hrvatskim zavodom za zapošljavanje - PU Vukovar, Gradskom knjižnicom Vukovar te Volonterskim centrom Osijek, uz financijsku potporu Ministarstva socijalne politike i mladih.

Pored Ministarstva socijalne politike i mladih, značajna sredstva za provedbu ove volonterske akcije osigurana su kroz suradnju s Volonterskim centrom Zagreb na provedbi projekta "Prema punim potencijalima – Volontiranje osnažuje ljude i zajednice" kojeg provodi Mreža mladih Hrvatske u partnerstvu s Volonterskim centrom Zagreb i Sveučilištem u Rijeci, a financiran je sredstvima EU kroz program IPA te sufinanciran sredstvima Ureda za udruge Vlade RH i Ministarstva socijale politike i mladih.