×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/stories/2015/06/15/03
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2015/06/15/03

{gallery}2015/06/15/03{/gallery} PRONI Centar za socijalno podučavanje/Info Centar za mlade Vukovar organizirao je dana 13.6.2015. godine volontersku akciju „Uređivanje park-šume Adica" u vremenu od 11:00 do 16:00 sati.

U sklopu trećeg, ujedno i posljednjeg, dana manifestacije "Dani mladih Vukovar", koji su se održali od 11. do 13. lipnja, pod pokroviteljstvom Grada Vukovara, Info centar za mlade Vukovar organizirao je volontersku akciju uređivanja park-šume Adica.

Na volonterskoj akciji okupilo se 9 volontera ICM-a koji su „predvodili" aktivnost, a u volontersku akciju uključilo se i nekoliko građana/mladih grada Vukovara.

Cilj ove volonterske akcije je aktivirati mlade ljude na volontiranje, a pri tome provesti vrijeme u prirodi i urediti i pomoći pri očuvanju prirode park-šume Adica u gradu Vukovaru.

Volonteri su očistili i pripremili za bojanje 6 klupa na glavnoj stazi koja vodi u Adicu, te ih premazali sa zažtitinim premazom za drvo i obilježili da su klupe mokre. Također, volonteri su pokupili i smeće na području gdje su radili.

Ova aktivnost financirana je sredstvima Ministarstava socijalne politike i mladih i Grada Vukovara.