×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/stories/2015/05/15/01
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2015/05/15/01

{gallery}2015/05/15/01{/gallery}Uzimajući u obzir da najmlađi sugrađani imaju veliku ulogu u razvoju ekološke svijesti o važnosti odvojenog sakupljanja otpada, djelatnice tvrtke Komunalac posjetile su vukovarske Vrtiće I. i II. kako bi im ustupile spremnike za odvojeno sakupljanje papira i kartona te staklene ambalaže.

Tom prigodom, voditeljica poslovnog centra za održivo gospodarenje otpadom u tvrtki Komunalac, Mirjana Prkačin, te suradnica na projektu Danijela Radaković, uz zanimljiv program pod nazivom „Papir ubaci, šumu spasi!" našim najmlađim sugrađanima objasnile su kako pravilno odvajati otpad!

Grad Vukovar i tvrtka Komunalac kontinuirano će provoditi ciljane edukacije građana o pravilima i pravilnom odvajanju otpada u Gradu Vukovaru s posebnim naglaskom na edukaciju djece predškolske i školske dobi kako bi u suradnji s roditeljima i relevantnim institucijama utjecali na razvoj njihove ekološke svijesti, navika i brige za okoliš!

Izvor fotografija: Komunalac d.o.o. i Grad Vukovar