×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/stories/2016/09/28/03
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2016/09/28/03

{gallery}2016/09/28/03{/gallery} Zahvaljujući angažiranosti ravnateljice Gradske knjižnice Vukovar Jelene Miškić, Ogranak Lovas je započeo sa informatiziranom posudbom.

Sa zadovoljstvom možemo reći da je nakon svih odrađenih pripremnih faza i analize poslovanja završen postupak prijelaza na knjižnični sustav ZaKi. Ogranak Lovas je konačno krenuo u suvremeno doba knjižničarstva i time iako mala, postala 909 knjižnica u Hrvatskoj koja je ušla u navedeni knjižnični sustav. Ovom prigodom svim korisnicima koji su obnovili članstvo od 1. siječnja 2016. zaključno sa 24. rujnom 2016. Gradska knjižnica Vukovar je poklonila članstva do rujna 2017. godine i time osigurala korištenje svih usluga bez naplate i članarine. Istim povodom, a i prigodno Miholjskim danima koji su u tijeku postavljena je izložbu "Povijest za budućnost" koja govori o povijesti Lovasa, a koja će vjerujemo zaintrigirati njegove žitelje, ali i sve ostale koji potiču rodom iz ovoga kraja, koji bi mogli prepoznati sebe ili svoje pretke.