×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/stories/2013/02/18/06
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2013/02/18/06

Što znači nemati dlaku na jeziku kao i izreka od kolijevke pa do roba, na skroz nesvakidašnji način pokazala nam je autorica puno priča, romana i različitih drugih tekstova za djecu i odrasle – Silvija Šesto Stipaničić, koja je u prepunoj Knjižnici svojom duhovitošću nasmijala i male i velike. Interaktivno druženje bilo je idealna prilika za provjeriti koliko djeca znaju o pubertetu, ljubavnim jadima, ali i različitim problemima i porocima s kojima se svatko od nas barem jednom u životu susreo. Premda je publika po dobi bila šarolika, od četvrtog pa sve do sedmog razreda osnovne škole, pametnim pitanjima, ali i pomalo neočekivano iskrenim odgovorima i komentarima nije bilo kraja. U svakom slučaju, ova autorica koja iza sebe ima nebrojeno puno kratkih i dugih, ali sve do jednoga duhovitih tekstova, nije imala dlaku na jeziku, što se djeci izuzetno svidjelo te su se u njezinom društvu osjećali više nego ugodno.

Ovaj susret organiziran je u suradnji s Udrugom CAM(H)P uime koje je u druženju s djecom sudjelovala i Julijana Adamović Atanasovski, i sama književnica. Osim ugodnog druženja i puno informacija o knjigama koje bi djeca zaista s veseljem mogla pročitati, saznali smo i za dva literarna natječaja na koje mogu djeca poslati svoje literarne radove.

Kako je izgledala ponovno prepuna knjižnica u kojoj je vladala odlična atmosfera, pogledajte na slikama, koje osim na ovoj stranici, možete vidjeli i na našoj www.gkvu.hr te na našem Facebooku.

{gallery}2013/02/18/06{/gallery}