×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/stories/2015/09/01/03
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2015/09/01/03

{gallery}2015/09/01/03{/gallery}U Gradskoj knjižnici Vukovar održane su pripremne edukativne radionice za niže zarede osnovne škole "Bez panike! To je samo škola..."

Kroz igre, kvizove, radne listove i druge aktivnosti, učenici su se prisjetili školskih tema i zadataka od prethodne školske godine i to iz hrvatskog jezika, matematike, prirode i društva te engleskog jezika.

Zadnji dan posvetili smo sigurnosti djece u prometu. Zahvaljujući suradnji s policijskom postajom u Vukovaru, polaznici radionice imali su priliku o ovoj temi čuti od najkompetentnijih osoba za to - djelatnika policijske postaje. Koliko je važno znati i poštivati pravila o ponašanju u prometu, djeci su pojasnili Nevenko Čepo, pomoćnik načelnika za sigurnost cestovnog prometa i kontakt policajac Darko Hideg. Djeca su saznala koje radnje su dozvoljene, a koje nisu prilikom kretanja ulicom, pješice ili biciklom.

Nakon predavanja, za trud i pokazano znanje tijekom radionica, svi su polaznici nagrađeni diplomama koje su im uručile Vanja Sabo i Anita Baier Jakovac, voditeljice radionica.