×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/stories/2013/02/08/01
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2013/02/08/01

Nakon otvaranja I. faze stalnog postava Gradskog muzeja Vukovar u Noći muzeja, 25. siječnja 2013. godine, Gradski muzej Vukovar započeo je i preseljenje svojih ureda kako bi mogao nastaviti svoje djelovanje u Dvorcu Eltz. Boravak u Ružičkinoj kući na taj način je nakon četiri godine završen. Prema odluci Grada iz 2009. godine Muzej je koristio susretljivost i domaćinstvo Javne ustanove u kulturi Hrvatski dom u čijim prostorima smo uspješno realizirali niz aktivnosti i isto tako sukcesivno provodili sve mjere za realizaciju stalnog postava i prezentaciju svih muzejskih zbirki u Dvorcu Eltz. S današnjim danom - 8. veljače - popili smo prvu radnu kavu u dvorani za sastanke novih uredskih prostora Dvorca Eltz. Bit će to jedan u nizu radnih sastanaka koji će nas voditi do potpunog preseljenja svih muzejskih zbirki i depoa s desetak lokacija u gradu do konačnog uspostavljanja uvjeta djelovanja Muzeja u kompleksu Dvorca Eltz u trenutku kada budemo otvorili i cjeloviti stalni postav što je i predviđeno za lipanj 2013. godine pred ulazak Hrvatske u EU.

Zahvaljujemo svima koji nas podržavaju i prate u ovom našem dinamičnom putu od povratka u Dvorac Eltz 1998. godine do danas.

Srdačno vaši,

Djelatnici Gradskog muzeja Vukovar

{gallery}2013/02/08/01{/gallery}