29.06.2024. u sportskoj dvorani Danijel Rehak, u organizaciji GK Vukovar održan je 1. Vukovar Kup. Na ovom natjecanju svoje umijeće i sposobnosti prikazale su gimnastičarke iz tri zemlje, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Hrvatske. Ukupno je sudjelovalo 12 ekipa u kategorijama kadetkinje, mlađe juniorke, juniorke i mlađe seniorke.

Sudjelovalo je 8 klubova: GK Olimp- Doboj, GK Salto- Tuzla, KGS Partizan Orce Nikolov-Skopje, GD Beli Manastir,GK Inova gim -Osijek, GD Hrvatski sokol-Valpovo, GK Hrvatski sokol Vinkovci i GK Vukovar.
Natjecanje je otvorio zamjenik gradonačelnika grada Vukovar Filip Sušac, a predsjednik Zajednice sportskih udruga grada Vukovara Ivan Polhert pozdravio je sve prisutne.


Ovom sportskom događaju pokrovitelji su grad Vukovar i Zajednica sportskih udruga grada Vukovar, a organizatoru GK Vukovar sponzori su pružili veliku pomoć u organizaciji.
Fina, Gospodarska zona Vukovar, Turistička zajednica grada Vukovara, Vukovarski vodotoranj, Studio Dea dream, Karan pekara, Vrhunsko Vukovarsko, Restoran Nada i Walkow- craft pivovara Vukovar koji su prepoznali važnost ovog događaja i pomogli organizatoru, kako bi se organizacija podigla na visoku razinu.


Natjecanje se odvijalo u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji u višeboju, a proglašene su po tri najuspješnije natjecateljice po spravama u sve četiri kategoriji.Na samom kraju proglašen je i ukupni pobjednik 1. Vukovar Kupa.


Ekipni višeboj:
Kadetkinje 1. GK Olimp Doboj, 2. KGS Partizan Orce Nikolov Skopje i 3. GK Vukovar
Mlađe juniorke 1. GD Beli Manastir, 2.GD Hrvatski sokol Valpovo, 3. GK Vukovar i 4. GK Olimp Doboj
Juniorke 1. GK Vukovar, 2. GK Inova gim Osijek i 3. GK Salto Tuzla
Mlađe seniorke 1. GK Vukovar i 2. GD Beli Manastir
U ekipnoj konkurenciji članice GK Vukovar osvojile su 2 zlata i 2 bronce.


Pojedinačno u višeboju i pojedinačno po spravama vukovarske gimnastičarke su ostvarile ove rezultate:
Višeboj 2 zlata, 2 srebra i 3 bronce
Pojedinačno po spravama 8 zlata, 10 srebra i 5 bronci.
GK Vukovar je osvojio pehar za ukupnog pobjednika 1. Vukovar Kupa


Uprava GK Vukovar je u prvom redu zadovoljna organizacijom, a zatim i ostvarenim odličnim rezultatima.