×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2015/10/21/02
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2015/10/21/02

{gallery}2015/10/21/02{/gallery} U Domu učenika Vukovar 16.10.2015. god. održana je nadaleko čuvena i tradicionalna VII Fišijada, na kojoj su sudjelovali predstavnici četiri učenička doma iz Osijeka, dom iz Pakraca i dom iz Požege. Također ovoj manifestaciji nazočni su bili gosti i prijatelji doma, kao i naš gradonačelnik, gospodin Ivan Penava. U pozdravnom govoru, ravnatelj doma, gospodin Želimir Hincak, izrazio je zadovoljstvo, što se ova manifestacija nastavlja i ove godine i poželio svima da se ugodno osjećaju, dobro kuhaju i zabavljaju što se i ostvarilo. Fišijda je naša tradicija na kojoj bi nam mogli pozavidjeti svi turistički majstori sličnih manifestacija.
Preko sto uzvanika i gostiju uživali su u blagodatima različitih, ali vrhunskih fiševa. Kuhalo se u deset kotlića i svi su pobjednici. Novi učenici su otkrili tajnu pravljenja fiša i nadamo se da će to širiti dalje.
Svi su bili pobjednici Fišijade, a za nagradu su dobili diplome, veliki plovak i prigodno ukrašenu kuhaču.
Nastavak druženja protekao je uz dobru hranu,( fiš, makovnjače, orahnjače i piće), pjesmu, ples i puno, puno smijeha.
Svi su se lijepo proveli i izrazili želju da se opet vidimo iduće godine