{gallery}2016/06/07/08/01{/gallery} U Slavonskom Brodu je održano 3. kolo B i C programa u ženskoj sportskoj gimnastici.

Posljednje je to regionalno natjecanje u proljetnom dijelu natjecateljske sezone u 2016. godini. GK Vukovar je imao predstavnice u četiri kategoriji u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji, a u B programu u dvije kategorije u pojedinačnoj konkurenciji. Najbrojnije natjecanje do sad, i u pojedinačnoj i u ekipnoj konkurenciji, velika i kvalitetna konkurencija, teško je bilo doći do postolja.

Želje nikome nije nedostajalo, jer svima je cilj isti: što bolje vježbe, veće ocjene, bolji plasman i na kraju plasman na državno prvenstvo krajem godine. Vukovarke su ostvarile odlične rezultate, iako nisu nastupile u punom sastavu, mlađa juniorka Ela Kalentić nije nastupila zbog ozljede, a seniorka Maja Kosić zbog školskih obaveza.

Velika se borba vodila u svim kategorijama, a Vukovarske gimnastičarke su postigle ove rezultate:

Kadetkinje:
ekipno 1.
Pojedinačno: 1. Valentina Mrkonja, 2. Nika Budim, 6. Ana Kuzmanović i 11. Ela Andrašević

Mlađe juniorke:
ekipno 1.
Pojedinačno: 1. Miljana Poznanović, 6. Nikolina Velikić, 7. Ela Vojtkiv, 12. Lana Keser, 17. Marina Stevanović, 21. Petra Petričeić

Juniorke:
ekipno 2.
Pojedinačno: 3. Vanja Kiralj, 8. Kristina Gužvić, 11. Tena Ivanković, 14. Ivana Crnjac, 15. Iva Čikanović

Seniorke:
ekipno: 2.
Pojedinačno: 5. Tea Stojšić, 6. Lucija Gračanin, 8. Gabrijela Dudić

U B programu GKV je imao predstavnice u najmlađoj i najstarijoj kategoriji.
U kategoriji Mlađe kadetkinje 1. Monika Zovko, a u kategoriji seniorke 1. Ivana Kiralj. Nakon ovog natjecanja vukovarski gimnastički klub je bogatiji za dva zlata i dva srebra u ekipnoj konkurenciji i četiri zlata, jedno srebro i jednu broncu u pojedinačnoj konkurenciji.